Page 1 of 1

Forum Issues

Posted: Mon Jul 03, 2017 5:42 pm
by SimonB
If anyone has issues on the forum, please let me know

It seems the upgrade has caused some hidden issues.

Also, if the digests get sent to you multiple times, please let me know

Re: Forum Issues

Posted: Mon Jul 03, 2017 7:15 pm
by cikevinp
Have not received a weekly forum updates email for well over a month. Get three yesterday that reference mid May forum posts.

Re: Forum Issues

Posted: Mon Jul 03, 2017 9:54 pm
by Going 4x4
Is is just me, or am i noticing that the up and download speed of various topics have drastically decreased?
Johan

Re: Forum Issues

Posted: Tue Jul 04, 2017 10:15 am
by SimonB
Going 4x4 wrote:Is is just me, or am i noticing that the up and download speed of various topics have drastically decreased?
Johan


I will look into this

Re: Forum Issues

Posted: Tue Jul 04, 2017 10:17 am
by SimonB
cikevinp wrote:Have not received a weekly forum updates email for well over a month. Get three yesterday that reference mid May forum posts.


I had to switch the digests off because it was sending out multiple copies of the same mail The issues were supposed to be resolved in this update, but it seems not (I received 36 copies of the same email) :oops: :oops:

There is another update which I will try get installed this weekend

Re: Forum Issues

Posted: Tue Jul 04, 2017 1:39 pm
by Luiperd
I do not know if has anything to do with the update, but when I tried to post a add it gave me a decline message, then I re-submitted the add, it again declined. I did not read the decline message really, and now I find that my add was posted twice on the forum.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Forum Issues

Posted: Tue Jul 04, 2017 8:56 pm
by Going 4x4
Same story here, cannot even reply to any posts without having the same issue!
Johan

Re: Forum Issues

Posted: Fri Jul 21, 2017 11:38 am
by Greg_SA
After I make a post, the website just goes to a blank page. So it seems like the post wasn't made, but it actually was. That is why we are seeing some many double posts lately.

Re: Forum Issues

Posted: Tue May 14, 2019 3:57 pm
by twinpajero
I do not get any more e-mails on updates on the forum. The last time I got any POCSA e-mail was about 1 month ago.
regards
Pieter

Re: Forum Issues

Posted: Tue May 14, 2019 5:19 pm
by SimonB
twinpajero wrote:I do not get any more e-mails on updates on the forum. The last time I got any POCSA e-mail was about 1 month ago.
regards
Pieter
As per a previous post I disabled the digests because it was causing problems and mailbombing people.

Until there’s a fix I can’t afford to be blacklisted for spam.


Sent from my iPhone using Tapatalk